Izvor: Happy BSC
16.12.2020 u 14:48
0

KAKVA PRAĆKA, MAMA GRMI: Dara POKAZALA gole GRUDI, frajeri se POMAMILI! (FOTO)

Folk pevačica Dara Bubamara već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa dve decenije mlađim biznimenom Tonijem, ali to je ne sprečava da i dalje objavljuje provokativne fotografije na Instagramu.

Dara proteklih nedelja vredno trenira u teretani, pa je rešila da se rezultatima napornog rada pohvali na društvenim mrežama.

SVE O SPORTU

PIKSI SE OGLASIO: Evo šta je rekao o mestu selektora!

ŠIRI SE ISTRAGA O SMRTI MARADONE Vozač pod istragom, uhvaćen u laži!

ŠUT KARTA! Golman odobio otkaz jer je pravio korona žurke (FOTO)

Dara je podigla majicu kako bi  na fotografijama koje je objavila pokazala kakav stomak sada ima, ali ju je malo više podigla, pa su joj zamalo grudi cele ispale.



“Skini majicu da se bolje vidi”, “Kakva praćka”, “Mama grmi”, komentari su muškaraca ispod vrelih Darinih fotografija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter