Izvor: KURIR
30.09.2022 u 17:03
0

KARLEUŠA OD RANIJE U SUKOBU SA GLUMICOM! Sloboda i Dragana nisu KAFE KUVARICE pa da im je stil kao da su krenule DA BACE ĐUBRE!

Jeleni Karleuši zasmetalo je kada je Sloboda Mićalović u jednom intervjuu iznela svoje mišljenje o ljudima koji su vegani, a ne libe se da nose stvari od životinjske kože.

Pevačicin odgovor glumici zapalio je društvene mreže, ali za one koji su malo bolje upućeni u celu situaciju, poznato je da JK ovo nije prvi put da u negativnom kontekstu proziva Slobodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POTPUNO GOLA! Sofija Milošević pozirala, pa grudi JEDVA PREKRILA rukama! (FOTO)

Naime, kada su se pre nekoliko godina Sloboda i njena sestra Dragana pojavile na modnoj reviji Verice Rakočević, Jelena je uputila kritike na račun izgleda popularnih glumica.

– Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil – kežual drti, apa-drapa, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. E, to tako ne može – rekla je tada Karleuša.

Međutim, ni glumica joj nije ostala dužna, te je joj je odgovorila:

– Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu – bio je Slobodin odgovor, ali se pevačica tada nije upuštala u dalje rasprave.

Podsetimo, Sloboda je istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

– Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše „ne jedem meso, ja sam vegan“, a onda nosi „Luj Viton“ koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem – rekla je glumica.

Ove reči se očigledno nisu svidele JK, pa je u svom stilu odgovorila Slobodi.

– Upravo sam htela da pojedem jednu moju „Luj Viton“ torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus – napisala je pevačica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter