Izvor:
19.09.2019 u 18:40
0

LIDIJA VUKIĆEVIĆ:Srećno sam ZALJUBLJENA u MLAĐEG ČOVEKA!

Glumica blista od sreće, a na vrh jezika joj je da kaže o kom čoveku je reč.

Glumica Lidija Vukićević (57) ima momka koji je od nje mlađi 15 godina. Čuvena Violeta iz kultne serije "Bolji život" kaže da je zaljubljena kao tinejdžerka u muškarca kog krije od javnosti.

– Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmeh od uveta do uveta. – rekla je Vukićevićeva, pa nastavila:

Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Ako izađem sa klincem od 29-30 godina, svi će da kažu: "Pogledaj je, majke ti." A ako izađem sa nekim ko ima 60 ili 65 godina, onda će da kažu: "Izašla sa dedom koji je pun love." Ne zanima me šta će ko da kaže, ali ja imam sinove, a njihovo mišljenje me i te kako tangira. Ovako sam našla zlatnu sredinu. –

Ona je sa svojim partnerom provela nezaboravan odmor u Zanzibaru, koji joj je on poklonio."

– Bili smo smešteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najlepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom." – kazala je glumica.

glossy.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter