Izvor:
27.06.2017 u 02:09
0

MILICA PAVLOVIĆ O SVOM DETINJSTVU I ODGOJU: Njena izjava će vas šokirati!

Mlada pevačica Milica Pavlović još uvek javnosti nije predstavila svog emotivnog partnera, budući da u ljubavi nema sreće, zbog čega nikako ne može da pronađe adekvatnog momka za sebe.

– Problem je u tome što je nestalo pravih muškaraca, nestalo je džentlmena. Danas je sramota pomeriti devojci stolicu, sramota je uzeti njen kaput… To je nešto što fali – objasnila je pevačica u čemu je problem, a onda otkrila da misli da joj niko ne bi poverovao ni kada bi dečka predstavila domaćoj javnosti.

– Pretpostavljam da mi dva meseca niko ne bi verovao da je to onaj pravi, nego bi me pratile rečenice poput:"Ma, to je ona našla zbog nas, medija, ko zna šta ona krije u rukavu" – ubeđena je pevačica koja je dodala da bi volela da rodi dete čim pronađe pravog muškarca i oseti da je došao taj trenutak.

Poznato je da su Pavlovićevoj najveći životni oslonac baka i deka koji su je odgajili, vaspitali, ali i razmazili, zbog čega je sada ovakva kakva danas jeste.

– Poštedeli su me svega i zato sam danas dete debil – priznala je pevačica i prasnula u smeh.

Informer
Foto: Facebook/milica.pavlovicprviprofil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter