Izvor: HappyBSC/Kurir/Lena
22.06.2022 u 08:32
0

OD MAJKE JE NAUČILA DA SPREMA LESKOVAČKE ZAKUSKE: Dragana Mićalović progovorila o porodici, a onda je spomenula i Slobodine ćerkice! (FOTO)

Popularna glumica Dragana Mićalović neretko ističe da joj je porodica veoma važna kao podrška u svim životnim segmentima, ali o detaljima privatnog života veoma retko govori u medijima. Ponosna je tetka bliznakinja Vere i Mile, a sada je otkrila kakav je odnos izgradila sa Slobodnim i Mirjaninim ćerkama. 

„ŠTO PRIRODNIJE TO LEPŠE!“: Nikolija Jovanović iskeširala 2.000 evra za nove zube, pa imala savet za mlade devojke

– Njih četiri kažu: Najbolja na svetu! Ja sam im više drugarica, doživljavaju me kao blisku po godinama, što mi prija. Ipak, ne dopuštam im ništa u ponašanju što im brane roditelji. Njihovi roditelji su ih vaspitali i ne smemo to da kvarimo. Ali zajedno vozimo rolere, pričamo o raznim tajnama, i uvek će biti tako. Obe sestre su dobile po dve devojčice, tako da imam divnu žensku četvorku, moju bandu i puno garderobe za njih – ističe Dragana, a potom se osvrnula i na svoje kulinarske sposobnosti, s obzirom na to da živi sama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE


 

– Ne znam da spremam ništa od fensi jela. Znam ono što me je učila majka: da mesim pogaču, pravim mekike, mućkalicu, sataraš.Volim što smo sve tri to naučile od mame. Nemam mnogo vremena, a nije baš i da imam za koga kod kuće da kuvam. Često naručujem jer snimam po ceo dan, ali izbegavam brzu hranu. Kako god, naručivala hranu ili je nosila sa sobom, uvek je to kuvana hrana. Trudim se da se hranim zdravo.

Glumica važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a tome je zaslužna genetika i redovna fizička aktivnost.

– Bila sam užasno mršava, što je zabrinjavalo i mene i moju porodicu. Tokom korone sam naglo oslabila. Iako sam jela veoma mnogo, bilo mi je veoma teško da se ugojim i kilogrami nikako nisu mogli da se vrate. Uz pomoć mog trenera i jake proteinske ishrane, uspela sam da se ugojim. Sad sam malo i preterala, ha-ha. Dobila sam mišićnu masu, što sam i htela. Ovo vreme je pomalo zabrinjavajuće, posebno za mlade ljude, a to je gladovanje koje ne podržavam. Treba da se podigne svest o tome. Deca moraju raznovrsno da se hrane – istakla je Mićalovićeva.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter