Izvor: telegraf
27.10.2021 u 09:53
0

Oglasile se Ilda i Goca nakon priče o tužbi Bjelogrlića zbog filma „TOMA“

Iako se Šaban u „Tomi“ pominje u samo dve scene, mnogima je zasmetao način na koji se o njemu govori u filmu.

Udovica Šabana Šaulića, Gordana Šaulić kao i cela njegova porodica, nisu najsrećniji zbog načina na koji je kralj narodne muzike predstavljen u filmu „Toma“.

S tim u vezi, u medijima se pojavila informacija da će Šabanova porodica pokrenuti tužbu protiv reditelja ovog ostvarenja Dragana Bjelogrlića.

PROČITAJTE JOŠ:ŠABANOVA PORODICA BESNA ZBOG „TOME“: Ti uzimaš jednog Šabana, predstavljaš ga kao nebitnog, pa ga još i vređaš!

Iako se Šaban u „Tomi“ pominje u samo dve scene, upućeni tvrde da je mnogima, pa i porodici, zasmetao način na koji se o njemu govori u filmu.

Nakon navoda da će Šabanova porodica navodno zbog toga tužiti Bjelogrlića, pozvali smo Gordanu i Ildu Šaulić.

Obe su demantovale da će porodica podneti tužbu, ali Goca je imala i jasnu poruku za one koji na taj način spominju njenog pokojnog supruga.

– Ne zanima me ta priča. Ne znam zašto mrtvog čoveka ne ostave na miru više! – rekla je Goca za Telegraf Jetset, dok je Ilda bila nešto suptilnija:

– Ma ne zanima me ta priča, niti time da se bavim. A, trenutno ni ne mogu više da pričam, radim nešto – rekla nam je Šabanova ćerka.

Podsetimo, sporna je scena iz filma u kojoj menadžer Grga, kog tumači glumac Andrija Kuzmanović, sedi u svojoj kancelariji i telefonira, pa izgovara repliku:

– Kada krenete iz Beča, onih šest boksa „kenta“ stavite kod Šabana u kofer. Ako ga provale, je*iga, ionako je „ganci“, šta sad, samo se pravi lud!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter