Izvor: ALO
20.04.2022 u 09:21
0

OPLJAČKALA IH BLISKA OSOBA! Sigurnosne kamere zabeležile detalje provale u butiku Rajkovića

Ana i Predrag su uznemireni i bukvalno se plaše i sopstvene senke

Fudbaleru Predragu Rajkoviću i njegovoj supruzi manekenki Ani Rajković lopovi već treći put u veoma kratkom vremenskom periodu dolaze na prag.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon što im je dva puta obijena kuća lopovi su provalili i u njihov butik u kome prodaju obuću i odeću za decu. Provalnici su uništili celu radnju, ali robu nisu odneli, dok je otuđen samo novac, tj. jedan dnevni pazar.

ZMIJSKO TELO RASPALILO MAŠTU! Brutalan dekolte i izvajani trbušnjaci u prvom planu, Edita sve ostavila bez komentara! (FOTO)

Manekenka je za domaće medije potvrdila šta se desilo, a Alo! ekskluzivno saznaje detalje koje priča izvor blizak Rajkovićima.

– Sve u vezi s ovim događajem je jako čudno. Sigurnosne kamere su sve snimile i posebno je interesantno što lopovi s vrata idu direktno do mesta u radnji i fioke u kojoj se ostavlja dnevni pazar. Prvo što su uradili kada su ušli bilo je otvaranje baš te fioke – počinje izvor, i dodaje:

 

– To može da znači da je Anu i Predraga opljačkao neko ko im je veoma blizak ili pak neko ko je često dolazio u radnju i pažljivo motrio šta se radi u butiku. Drugi scenario bi mogao da bude da je provalnicima neko davao tačne instrukcije.

Izvor navodi da je bračni par Rajković šokiran i zbunjen i da bukvalno posle ovog događaja nikome od bliskih prijatelja ne mogu da veruju. 

– Ana i Predrag su u nezavidnoj poziciji jer ni za koga iz okruženja ne mogu da tvrde da ih je baš on opljačkao, niti da u nekoga upere prst. Uznemireni su i bukvalno se plaše i sopstvene senke. Za samo dve godine ovo je treće nezakonito provaljivanje u njihovu kuću ili lokal – otkriva izvor, i dodaje:

– Svi njihovi prijatelji preko celog dana dolaze u lokal, često i sama Ana bude tu s decom i prijateljicama. Frekvencija ljudi koji nešto mogu da vide pa dalje da prenose informacije je velika, tako da može da bude bilo ko od prijatelja ili poznanika – završava izvor.

 Dva puta im pljačkali porodični dom

Podsetimo, Rajkovićima su već dva puta obili kuću, jednom pre dve godine, a drugi put pre samo tri nedelje.

Golman Remsa i reprezentacije Srbije opljačkan je u Francuskoj. Lopovi su iskoristili period kada je srpski golman bio s reprezentacijom i odneli apsolutno sve iz njegovog doma. Provalnici su upali u kuću Rajkovića i tom prilikom odneli apsolutno sve stvari. Od nakita, garderobe, pa sve do kućnih uređaja i skupocenog nameštaja. U stanu nije ostalo ništa sem golih zidova.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter