Izvor:
27.12.2017 u 19:33
0

PILETINA SE ZA PRSTE LEPI: Pevačica o vezi sa 17 godina mlađim košarkašem.“Povezuje nas odličan seks“!

Pravi je zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju – rekla je pevačica

Dara Bubamara već devet meseci je u vezi sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

Pevačica kaže da je srećna i da ima više nego dobar seks sa prvotimcem Beovuka 72.

Nemanju i mene povezuju strast i odličan seks. Pravi je zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju. To mi jako prija i jednostavno smo kompatibilni. Sportista je, fizički je jak i izdržljiv u krevetu – kaže Dara.

Bez obzira na razliku u godinama (Dara je od Bezbradice starija 17 godina, prim. aut), pevačica kaže da se njih dvoje odlično slažu.

Na stranu taj fizički izgled, godinama sve to prođe, ali kada se sa nekim slažeš, kada imate o čemu da pričate, kada te razume i kada vam se duše sklope, to je prava stvar. Bez obzira na to što je od mene mlađi 17 godina, jako se dobro kapiramo i razumemo – priznala je Dara za jedan časopis

Međutim, iako je vidno zadovoljna Nemanjom, ako joj je verovati na reč za sada ne planira brak.

Telegraf.rs
Foto:Youtube-printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter