Izvor: Happy BSC
13.12.2020 u 08:16
0

POTRESNA SCENA! VODITELJKA SE RASPLAKALA, mala ćerkica odmah PRITRČALA pa je OVO URADILA! (FOTO)

Jovana Jeremić, poznata voditeljka Hepi televizije, oglasila se na svom Instagram nalogu, fotografijom svoje ćerke Lee, koja je grli preko ekrana.

SAZNAJTE JOŠ:

VOZAČI, OPREZ: Spisak radova na putu, OBAVEŠTENJE

BRAVO DEVOJKE: Seniorke i zvanično obezbedile plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine (FOTO)

STIŽU UGOVORI ZA RAD OD KUĆE: Država priprema VODIČ za radnike i poslodavce, a to će značiti i NOVE OBAVEZE za obe strane

Jovana je objavila ovu prelepu fotografiju, te napisala:



– Ako ste se ikada pitali šta je najiskrenija ljubav. Lea mi briše suze u kultnoj emisiji, koja i ove večeri beleži rekorde gledanosti – napisala je Jovana u opisu slike svoje ćerke koja je preko ekrana teši.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter