Izvor: index.hr
04.05.2023 u 09:17
0

PREMINUO JASMIN STAVROS: Nije izdržao OPAKU bolest

U 68. godini.

Jasmin Stavros preminuo je u 68. godini. Borio se sa teškom bolešću, rakom kostiju, a lečio se u KBC Rebro.

Podsetimo, krajem marta ove godine potvrđeno je da Stavros boluje od raka kostiju. Pevač je odmah hospitalizovan, a lekari su posumnjali da mu se rak proširio na stomak.

„Tamo je bolest počela negde u prvih mesec dana. Imao sam bolove u stomaku pa sam dobio čir na dvanaestopalačnom crevu, hitno su operisali u Karlovcu, onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odeljenje u Karlovcu. oko 12 – 13 dana i došao sam kući i sutradan u Vinogradsku jer nisam mogao da izdržim bol, a nisu znali šta mi je“, rekao je tada Stavros.

Muzičar je rođen kao Milo Vasić u Splitu 1. novembra 1954. godine. Karijeru je započeo sa 15 godina kao bubnjar, a krajem osamdesetih počeo je da peva i snima albume. Rajko Dujmić mu je dao umetničko ime Jasmin Stavros. Odmah potom, Stavros je zakonski promenio ime, a supruga Žarka, kao i deca, usvojili su prezime Stavros.

Međutim, roditelji nisu bili oduševljeni.

„Kada je Rajko Dujmić izmislio ime Jasmin Stavros, odmah sam promenio sva dokumenta. Moja žena i deca se prezivaju Stavros. Moj pokojni otac je govorio: Dobro, sad se prezivaš Stavros, ali ti si ipak moj sin! Majka da li je to teško podnela. To je pogodilo i nikad me nije zvala Jasmin! Zvala bi me Milo, a najviše Srićo moja“, rekao je Stavros pre nekoliko godina za Slobodnu Dalmaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter