Izvor: Kurir
27.04.2022 u 07:51
0

PRIVEDEN DARKO LAZIĆ! Divljao je na AUTO-PUTU, a kada mu je izvađena krv svi su se šokirali rezultatima, evo šta je PRONAĐENO

Pevač Darko Lazić priveden je nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu, prenosi Kurir.

Naime, kako je utvrđeno pevač je automobil marke „golf“ vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

NIJE ZAKAZAO U ULOZI OCA! Darko Lazić uz svog sina na njegov vrlo važan dan

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. 12. 2013. godine.

Lazić će biti zadržan u prostorijama PS Novi Beograd, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter