Izvor: KURIR
26.12.2022 u 17:36
0

PRVI BOŽIĆ DRAGANE MIRKOVIĆ U ZAMKU OD 50 MILIONA EVRA: Ogromna jelka od 2 metra u BALSKOM SALONU,a dekorisan STO nosi JAKU simboliku

Zamak Ebenfurt nadomak Beča oaza je mira Dragane Mirković, koja je prvi put ove godine proslavila Božić u njemu.

Ogromna jelka viša od dva metra našla se u centru ogromnog balskog salona, a odlučila se za ukrase bele boje. Dragana je, da bi je okitila, morala da se popne na merdevine. Trpezariju i huhinju ukrasila je crvenim tonovima, na radost, a svojim pratiocima na Instagramu poželela je srećne praznike.

„Srećni praznici dragi moji! Budite mi živi, zdravi, srećni, voljeni i volite beskrajno! Voli vas vasa DM“, napisala je Mirkovićeva uz video svog prekrasno ukrašenog doma.

Pogledajte kako je Dragana Mirković ukrasila DVORAC

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Podsetimo, jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste da je u njemu nekada živela Marija Terezija, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu. govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko ima soba, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

– Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici – rekla je Dragana jednom prilikom.

1 / 6 FOTO: PRINTSCREEN/INSTARAM

Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali, a odabirom nameštaja se, uglavnom, on bavio. Ističe da su predmete uglavnom kupovali u Italiji, ali nisu birali određeni motiv ili temu, već ono što im se dopadalo u određenom trenutku. Posebno je ponosna na kupatilo koje je kompletno ukrašeno Svarovski kristalima, sa antičkim motivima, Versače komoda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter