Izvor: KURIR
31.05.2022 u 06:45
0

SIJA U BELOJ TOALETI! Kaća Grujić napravila devojačko veče, stavila VEO I KRUNU! (VIDEO/FOTO)

Pevačica Katarina Grujić sa prijateljicama je izašla u provod povodom devojačke večeri.

Kaća je obukla belu toaletu pripijenu uz telo i naglasila obline, a na glavi je nosila veo. Sve vreme se Kaća smeškala dok je prilazila limuzini koju su devojke iznajmile za ovaj specijalan događaj, a kada su je drugarice ugledale odmah su počele da vrište.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

USLEDIO HLADAN TUŠ! Aleksandra Mladenović zaprošena (VIDEO)

Grujićka je ušla u limuzinu i nazdravila skupocenim alkoholnim pićem, a na snimku koji je osvanuo na Instagramu vidi se žena fudbalera Snežana Borjan kao i pevačica Tamara Milutinović.

Katarina Grujić
 

Kaćine drugarice sve su bile obučene u crveno.

Katarina Grujić
 

Podsetimo, Katarina Grujić i Marko Gobeljić već su se venčali letos, ali samo pred matičarem. Pozvali su manji broj ljudi i obećali veliku svadbu nakon crkvenog venčanja, koju su zakazali za 2. jun koji se bliži.

Katarina Grujić
 

Sudbonosno „da“ ovaj poznati par koji ima ćerku Katju, reći će pred svojom porodicom, prijateljima i kolegama.

Katarina Grujić

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter