Izvor:
20.03.2018 u 22:40
0

SUSRET U ČIKAGU: Evo kako je Federer čestitao Ani i Švajniju rođenje sina Luke!

Slavni australijski teniser Rod Lejver, prvi reket sveta Rodžer Federer i čuveni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger! Tri legende svetskog sporta na okupu. Sreli su se u Čikagu.

Švajnštajger igra za Čikago Fajer, a teniske zvezde su se našle u tom gradu radi promocije "Lejver kupa", koji će se u septembru igrati u "Junajted centru".

"Lejver kup" je egzibicioni turnir, koji je prvo izdanje imao u Pragu, a drugo će biti organizovano za sedam meseci u Čikagu.

Lejver i Federer su iskoristili priliku da Švajniju čestitaju rođenje sina Luke i poručili mu da prenese pozdrave svojoj supruzi Ani Ivanović. Ana je u noći između subote i nedelje u Čikagu na svet donela dečaka .

Švajni se na "Instagramu" pohvalio slikom sa Lejverom i Federerom, uz komentar:

– Bila je čast sresti se sa teniskim legendama u Čikagu. Sve najbolje na Lejver kupu u septembru – napisao je Bastijan Švajnštajger

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/anaivanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter