Izvor:
04.04.2017 u 07:38
0

U SAMOM CENTRU BEOGRADA: Petar Strugar imao udes!

Glumac Petar Strugar ponovo je imao incident nasred ulice, u samom centru Beograda. Svojim džipom udario je u auto sa stranim tablicama i gotovo uništio prednji deo svog auta.

Strugar, koji je krajem marta 2014. godine pretukao taksistu, morao je zbog toga na sud, ali se pred licem zakona našao i zbog saobraćajnih kazni koje je zaradio u Beogradu i Valjevu. Njemu se izgleda ne isplati da sedne za volan, jer kako to učini, tako napravi neki incident.

Tako je pre nekoliko dana, na Cvetnom trgu u Beogradu, Strugar udario u auto koji je išao ispred njega. On se bukvalno zabio u zadnji deo automobila koji je išao ispred, ali, na sreću, povređenih u ovom incidentu nije bilo.

– Strugar je rukama morao da vuče deo branika svog džipa da bi mogao nastavi da vozi jer se branik potpuno savio. Ljudi koji bili u drugom automobilu, neki mlađi par, parkirali su se malo dalje. Kasnije su svi zajedno potpisivali neke papire i razišli se. Izgleda da su se sve dogovorili oko štete i nisu ni zvali policiju. Auto u koji je Strugar udario bio je sa stranim tablicama, ali ne znam da li su i momak i devojka stranci ili naši – priča za "Blic" očevidac. Kada smo pozvali glumca da nam ispriča šta se dogodilo na Cvetnom trgu, on je kratko rekao:

-Ne zamarajte me glupostima!

Da podsetimo, Petru Strugaru nije prvi put da ima prekršaje u saobraćaju. On ima kazne zbog saobraćajnih prekršaja koje je počinio u Beogradu u Valjevu. U Valjevu su pokrenuta dva postupka zbog saobraćajnih prekršaja, a njihov sud je uputio zamolnicu sudu u Beogradu da ga sasluša. To je i urađeno u jednom slučaju i predmet je vraćen sudu u Valjevu, dok ga u drugom postupku tek treba saslušati, pisali su beogradski mediji. Osim toga, glumac je dužan da plati dve kazne za dva saobraćajna prekršaja koje je počinio u Beogradu.

On ima dva prekršajna naloga na po 5.000 dinara koji su u izvršnom postupku i mora da plati 10.000 dinara – rekao je za beogradske medije izvor iz suda pre oko mesec dana. Strugar je već imao bliski susret s vlastima zbog optužbi da je pretukao taksistu Jovana Stanojevića, ali se tada nagodio sa Prvim osnovnim sudom da potpiše sporazum o priznanju. Naloženo mu je da u humanitarne svrhe uplati 70.000 dinara u sedam rata, jer taksista nije htio da prihvati iznos kao odštetu.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram / p_strugar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter