Izvor: ALO
20.05.2022 u 07:11
0

VREĐAO NOVINARE! Reperovo bahato ponašanje sve razbesnelo, iznervirao se i napustio emisiju

Umesto da je zbog vremena provedenog u zatvoru manji od makovog zrna, Stefan Đurić je umišljeniji nego ikada

Stefan Đurić Rasta, koji je zbog posedovanja narkotika i sumnje da ih je i proizvodio i dilovao, odležao godinu i po dana zatvora, kako kućnog tako i onog pravog, vratio se nastupima i noćnim klubovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SEVE JOJ KRADE FORE! Hrvatska pop zvezda iskopirala srpsku folkerku 

Jedan od njih nastupa imao je pre dve noći u prestoničkom lokalu koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Pre nego što je izašao na scenu, okupljenim novinarima Rasta je trebalo da da intrervju, ali je bahata zvezda pojedina pitanja bojkotovala, dok je zbog onog koje se ticalo bivše žene Ane napustio intervju.

– Da li postoji šansa da se ti i Ana pomirite? – glasilo je pitanje koje je Rastu toliko razbesnelo da je izgubio kompas.

– Ijaoooo, šta me to pitate?! Dokle ta pitanja o Ani ? Stalno jedno te isto! – rekao je on i bez ijedne reči otišao. U tome ga nije sprečila, čak ni pokušala nazovi-PR, čiji bi posao i trebalo da budu odnosi sa javnošću.

A samo par minuta ranije, na pitanja o ćerki Tari rado je davao odgovore uz blaženi osmeh koji je sve vreme imao na licu. Osvrnuo se i na dane kućnog pritvora, o kojima je takođe bez problema govorio. Čini se da je jedino Ana Nikolić ona o kojoj se ne pita, ona o kojoj se ćuti.

– Ovo je moj prvi nastup u Beogradu nakon što sam skinuo nanogicu. Osećam se slobodno i konačno sam na svom terenu – rekao je on, i dodao:

– Dok sam izdržavao kaznu nastupi su mi najviše nedostajali. U pritvoru sam mogao da pravim muziku, ali druženje s publikom mi je mnogo falilo – istakao je.   

– Svaka moja pesma je lična, iako neka možda nije posvećena nekoj određenoj osobi, verovatno je inspirisana nečijim životom.

Iako su njegove pesme uglavnom inspirisane bludom i nemoralom, a u njima se najčešće spominju seks, droga i alkohol, Rasta ponosno ističe da ih rado sluša i njegova petogodišnja ćerkica Tara.

– Njoj to prija i ja ne mogu da joj zabranim da ih sluša. Nešto razume, nešto ne, ali će razumeti kada za to dođe vreme – kaže on, i dodaje:

– Tara ide u vrtić, ima neko svoje vreme, a mi se dosta bavimo njenom socijalizacijom – rekao je Đurić, i dodao da svojoj naslednici gradi kuću.

– Tačno je, gradimo joj jednu lepu budućnost u svakom smislu jer je nekretnina jedna od najsigurnijih stvari – rekao je on.

O mogućoj ponovnoj saradnji s bivšom ženom, Rasta je rekao:

– Da napravimo isti album kao što je „Labilna“, to sigurno neće moći, ali da ponovimo uspeh, siguran sam da možemo. Ana i ja ne radimo ništa veštački, ali ako se bude desila neka pesma, naravno da ćemo sarađivati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter