Izvor: ALO.RS
08.03.2023 u 08:35
0

ŽIVI DRUGU MLADOST! Madona ima novg dečka, a upoznala ga je preko svoje dece

Pop diva Madona (65) definitivno živi drugu mladost!

Osim što izgleda sve mlađe i mlađe, Madona ljubav traži isključivo u zagrljaju muškaraca koji po godinama više priliče njenoj ćerki Lurd.

Nakon što je raskinula vezu sa manekenom Endruom Darnelom (23), američki tabloidi uveliko spekulišu da je pevačica sreću našla sa bokserskim trenerom Džošom Poperom (29).

Kako se dalje navodi, Madona je upoznala Popera kada je dovela jedno od svojih šestoro dece u njegovu teretanu na trening.

A glasine da između pevačice i sportiste postoji nešto podstakao je sam bokser kada je objavio fotografiju sa pop zvezdom. Na fotografiji se vidi Madona kako ljubi Džošovo rame i drži ga za biceps.

Inače, pre Popera, Madona se kratko zabavljala sa Darnelom, kako bi prebolela raskid trogodišnje veze sa plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, koji je od nje bio mlađi 35 godina.

Podsetimo, Madona je nedavno, odgovarajući na pitanja fanova, navela seks kao svoju omiljenu opsesiju, ali i tajnu uspeha, životnu mantru i čin koji je tera da gura dalje u životu. Takođe je dodala da ako bi morala da nosi jednu stvar do kraja života, to bi bila njena ogrlica od 24-karatnog zlata, koja može da posliuži i kao seks igračka, odnosno vibrator.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter