Izvor: Alo.rs
05.10.2023 u 22:40
0

„BIO JE MALO ČUDAN ODUVEK“: Komšije o dečaku (13) koji je osumnjičen da je ubio DRUGA u Niškoj Banji

"Bio je malo čudan oduvek. Uvek je išao sam ulicom. Kada je hodao, kao da je brojao. Pođe nekoliko koraka, pa se vrati".

Ovim rečima komšije iz Tošketove ulice u Niškoj Banji opisuju M. M. (13) iz tog mesta koji je, kako se sumnja, jutros oko 11 časova nožem usmrtio najboljeg druga A. S. (13).

Zločin se desio u kući osumnjičenog pod okolnostima koje se zvanično još utvrđuju.

Komšije iz ulice u šoku su zbog svega što se desilo. Prisećaju se nesvakidašnjeg ponašanja osumnjičenog dečaka, za koga ipak ne kažu da je pravio problem u kraju.

NOVI DETALJI UŽASA U NIŠKOJ BANJI: Ubijen dečak od 13 godina!

I majka dečaka koji pohađa sedmi razred osnovne škole u Niškoj Banji, zajedno sa dečakom osumnjičeni da je danas ubio druga posle svađe u svojoj kući, ispričala je da je bio problematičan i da je ranije napao i njenog sina.

Kako tvrdi dečak osumnjičen za ubistvo sačekao je posle škole njenog sina kad je bio četvrti razred, nedaleko od parka i gurnuo ga preko žardinjere, a sticajem okolnosti telefonom se sve snimila jedna drugarica.

– Ja sam imala uvid u snimak i uverila se da se radi o vršnjačkom nasilju i to sam odmah prijavila školi, a škola je to prijavila školskim policajcima. Nakon toga smo majka dotičnog dečaka koji je napo mog sina i ja bili na sastanku sa direktorom škole, pedagogom škole i psihologom škole i šolskim policajcima. Prvenstveno mi je kao roditelju prećeno jer je moj sin nakon tog guranja navodno opsovao zbog čega mi je prećeno da će i moje dete biti kažnjeno i da apsolutno ima isti udeo u tom vršnjačkom nasilju,kaže ona, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter