Izvor: Kurir.rs
09.02.2023 u 10:13
0

BRAJAN DANAS SEDA NA OPTUŽENIČKU KLUPU: Suprug osumnjičen za monstruozno ubistvo Beograđanke pred porotom, tužiocima i advokatima!

Ispostavilo se da je Brajan sve vreme lagao policiju, kako bi skrenuo istragu u pogrešnom pravcu i sebi kupio vreme.

Brajan Volš (48), koji je optužen da je 1. januara u podrumu porodične kuće u Kohasetu u Masačusetsu ubio, a potom raskomadao svoju suprugu.

„SUMNJAM DA BRAJANOVA MAJKA IMA VEZE SA NESTANKOM“ Mama Ane Volš ističe: „Stalno ga je huškala na moju ćerku!“

Beograđanku Anu Volš (39), pa delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio na deponiju, naći će se danas pred američkim sudom.

Na prethodnom ročištu 18. januara Brajan Volš se izjasnio da nije kriv, a tada su mu pročitani navodi optužnice, gde se detaljno nalaze svi dokazi istražitelja koji ukazuju na to da je Brajan na svirep način ubio suprugu i majku njihove dece.

Podsetimo, nestanak Ane Volš prijavili su njeni poslodavci 4. januara, pošto se nije pojavila na poslu u Vašingtonu. Njen suprug je u prvoj izjavi policiji rekao da je ona posle novogodišnje proslave, oko četiri sata ujutru, pozvala taksi, jer je morala hitno na posao.

Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš, rekla je juče da ona i dalje ne može da poveruje u to da je njen zet Brajan naudio njenoj ćerki na bilo koji način, a kamili da ju je ubio“.

– Pa bila sam kod njih mesecima, sve je bilo u najboljem redu – jedva je rekla Milanka.

Dodaje da joj je svakog dana sve teže,da nikakve informacije o tome šta se dešava u Bostonu ne dobija,osim onoga što pročita u novinama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter