Izvor: Kurir
11.12.2023 u 18:44
0

ČISTI TI PUTEVI NEBESKI PRIJATELJU: Kamiondžije se opraštaju od Duška iz Krnjače koga je ubila paleta

U nezapamćenoj tragediji na graničnom prelazu Horgoš nastradao je Duško (44) iz Beograda kada je na njega pala paleta tokom istovara kamiona.

Pa da podsetimo, tragedija se dogodila juče i to na graničnom prelazu sa Mađarskom.

– Sumnja se da je do nesreće došlo kada je paleta koja je bila na viljuškaru skliznula i pala direktno na nesrećnog kamiondžiju koji je bio pored kamiona – navodi  sagovornik i dodaje:

– Navodno, Duško je stao na nebezbedno mesto dok je čovek koji vozi viljuškar istovarao robu. Iz za sada nepoznatog razloga tovar je počeo da pada sa palete i u trenutku zatrpao kamiondžiju.

Zatrpanom kamiondžiji u pomoć su pritekle kolege koje su bile parkirane u njegovoj blizini.

Pokušali su da mu pomognu, ali nažalost nije mu bilo spasa. Pozvana je policija i Hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve okolnosti ove nesreće – navodi naš sagovornik.

Od preminulog oproštaju se brojni prijatelji na društvenim mrežama.

Spokojna ti duša kolega moj dragi! Čisti ti putevi nebeski bili – piše u jednom od komentara, dok u drugom stoji:

– Dragi naš Duško neka te anđeli čuvaju. Samo dragi Bog zna i mi šoferi mučenici na koji jad i bedu zarađujemo koru hleba za porodicu. Neka ti je laka crna zemlja dragi brate.

Kako  je za medije rekao prijatelj tragično preminulog Duška, on nije ima ženu i decu, ali je imao sestru koja ima svoju porodicu.

Duško je bio divan čovek, nenametljiv i borio se za koru hleba. Živeo je u istom dvorištu sa sestrom i njegovom porodicom u beogradskom naselju Krnjača – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Ovo je velika tregedija za sve nas, otišao je jedan dobar čovek.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter