Izvor: Informer
13.01.2024 u 21:09
0

ČOVEK IZGOREO U ŠTALI: Velika tragedija kod Šapca

U velikom požaru koji je izbio, kako se prvo mislilo na kući u šabačkom prigradskom naselju Majur, smrtno je stradalo jedno lice.

Nedugo po dobijanju informacije da je u toku požar na porodičnoj kući vatrogasci su  stigli na mesto incidenta u šabačkom prigradskom naselju Majur.

SNIMAK NAPADA NA VOZAČA GSP-A ŠOKIRAO NACIJU! Predstavio se kao policijac i NA SILU OTVORIO VRATA autobusa, zastrašujući prizor u Sopotu (VIDEO)

Dolaskom na lice mesta utvrđeno je da ipak gori pomoćni objekat – štala. Daljom intervencijom pronađeno je i jedno smrtno stradalo lice.

U intervenciji gašenja požara sa dva vozila učestvovalo je šest pripadnika VSJ Šabac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter