Izvor: Kurir
04.05.2023 u 14:39
0

ISPOVEST DEČAKA KOJI JE BIO NA SPISKU ZA ODSTREL: „VIDEO SAM KAKO TELA PADAJU, SKOČIO SAM KROZ PROZOR“

Stravična tragedija koja se juče dogodila na Vračaru kada je učenik sedmog razreda hicima iz pištolja svog oca ubio sedam devojčica i jednog dečaka u školi, kao i pripadnika obezbeđenja, digla je ceo svet na noge.

Dečak koji je bio na spisku, uspeo je da iskoči kroz prozor kada je dečak koji je ubio osmoro vršanjaka upao u učionicu.

„BIĆE MASAKR, KUNEM VAM SE ŽIVOTOM“: Mladić preti masovnim ubistvom FOTO

– Čekao je da čuvar zvoni za početak časa, ubio je prvo njega, pa je ušao na čas, upucao nastavnicu i učenike iz prve klupe, video sam kako tela padaju i drug i ja smo odmah iskočili kroz prozor. On je pobegao u jednu firmu, ja sam samo trčao. Svi sa spiska su mi bili drugovi, od nas ga niko nikada nije izbegavao. Jedan od drugara sa spiska bio je u subotu sa njim na rodjendanu i nije primetio ništa čudno. Trenirao je i košarku pored svih aktivnosti. Juče kad smo uveče prišli školi pozlilo mi je. Svi do jednog sa spiska i oni koje je ubio bili su mu jako bliski – kaže on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter