Izvor: B92
04.05.2023 u 13:03
3

„BIĆE MASAKR, KUNEM VAM SE ŽIVOTOM“: Mladić preti masovnim ubistvom FOTO

Mladić A. Z. iz Bihaća zapretio je na Instagramu da će izvršiti sličan masakr onom koji se juče desio u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

On je na svom Instagram nalogu napisao da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

– Onaj dečak koji je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Tako nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom – napisao je on.

Potom je dodao: „Kad ste znali svi da me osuđujete i izbegavate, zbog toga će da bude terror“.

STIGAO JE TOKSIKOLOŠKI NALAZ: Evo da li je dečak ubica bio pod dejstvom narkotika!

Informaciju o ovom nemilom slučaju dobila je i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

– Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata policiji. Ne znamo koje je godište. Mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Videli smo to na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo – rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a.

Potom se oglasila i pomenuta škola, odakle je saopšteno da su nadležni organi uredno i na vreme obavešteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlašćenjima.

Direktor ove škole Ervin Bajrekatrević je o pretnjama mladića Ajdina Zulića iz Bihaća, da će počiniti masakr u Ekonomskoj školi u ovom gradu, saopštio da nema mesta za paniku.

„VIŠE IH NIKADA NEĆEMO VIDETI“: Bele ruže i suze neutešnih drugara ispred škole na Vračaru (FOTO)

– Obaveštavam sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z.A., da nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vreme obavešteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlaštenjima –  poručio je Bajrektarović.

Podsetimo, u sredu oko 8.40 dogodio se stravičan masakr u beogradskoj osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, kada je učenik 7. razreda, K.K., ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja.

Ranjeno je još šestoro učenika, kao i nastavnica istorije. Dvoje dece trenutno se nalazi u teškom stanju, a dečak je posle saslušanja prebačen u posebno odeljenje neuropshijatrije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„BIĆE MASAKR, KUNEM VAM SE ŽIVOTOM“: Mladić preti masovnim ubistvom FOTO”

  1. Užas ,tragedija ,bol neizmeran.
    Molim ,sve nadležne ,da svaku prijetnju ozbiljno shvate učenika iz ekonomske škole u Bihaću.
    Lično smatram ,da smo posrnuli kao društvo ,trka za novcem ,zapostavljanje djece od strane roditelja ,nedovoljan rad školskih psihologa..
    Odgovorni smo svi .

    0
    0
    Odgovori
    • Pamet u glavu i roditelji i djeca. Naše odrastanje nije bilo na dugme, nismo imali mnogo, ali smo imali mnogo sretnog života. Svi smo se u gradu znali… Cuvali jedni druge pomagali kad je bilo potrebno.

      1
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter