Izvor: Kurir.rs
03.10.2023 u 07:35
0

HAOS U PRELJINI KOD ČAČKA: Dečak u školu uleteo s replikom pištolja

U Osnovnoj školi u čačanskom selu Preljina došlo je do incidenta kada je jedan od učenika 8. razreda došao u školu sa replikom pištolja i pretio deci, imitirajući pucanje.

DRAMA U ŠKOLI KOD ČAČKA! Dečak uleteo sa replikom pištolja i pretio đacima!

 Taj jedan dečak već godinama maltretira druge đake. Deca ga se u većini slučajeva boje i ne smeju niti da ga prijave niti da svedoče. Sankcionisan je smanjenom ocenom iz vladanja, ali to nije i niti će uticati na njega. Zabrinuta sam za svoje dete i sa strahom ga svaki dan šaljem u školu – kaže za zabrinuta majka.

Nakon što se ovaj incident dogodio, odmah je reagovao dežurni policajac i dečaku oduzeo repliku pištolja, a potom je u školu došla i patrola policije.

Direktor ove obrazovne ustanove Radojle Čolović, nakon prethodne šture izjave, oglasio se opširnijim saopštenjem.

„Učenik je u školu doneo kinesku igračku. Nikome nije prećeno, niti je iko povređen. Nije imitirana nikakva pucnjava u školskom dvorištu“, napisao je Čolović i dodao da dežurni policajac nije oduzeo igračku od učenika, već razredni starešina nakon dobijanja informacije od drugih učenika.

– Dežurni policajac je pozvao patrolu jer je tako predviđeno protokolom. Zbog senzacionalizma se podigla medijska pompa bez uvida u stvarne činjenice. Škola je preduzela sve korake predviđene protokolom – istakao je direktor OŠ u  Preljini.

Sa ovim događajem upoznata je i Školska uprava Moravičkog okruga.

Inače, ovaj incident se dogodio u petak, isti dan kad je devojčica u OŠ „Tanasko Rajić“ u naselju Ljubić, takođe u Čačku, unela nož.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter