Izvor: Tanjug
24.07.2022 u 20:02
0

DIVLJANJE NA NAŠIM PUTEVIMA Presretači su zaustavili pijanog vozača koji je vozio 188 kilometara na sat, Egipćanin jurio 252, a Austrijanac 215!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja tridesettrogodišnjeg muškarca zbog nasilničke vožnje, saopšteno je iz MUP-a.

Policaja je presretačem, noćas, na auto-putu, u Novom Beogradu, zaustavila vozača koji je upravljao vozilom „mercedes“ brzinom od 188,3 kilometra na čas, gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, alko-testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola.

U saopštenju MUP-a se dodaje da su saobraćajni policajci na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine u smeru prema Beogradu, zaustavili presretačima dvojicu vozača koji su prekršili ograničenje brzine.

POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Trojica muškaraca upravljala vozilom pod psihoaktivnim supstancama, odmah privedeni!

Zaustavljeno je vozilo „rendž rover sport“ kojim je upravljao egipatski državljanin krećući se brzinom od 215,1 kilometara na čas, kao i „audi“ kojim je upravljao austrijski državljanin, koji se kretao brzinom od čak 252,8 kilometara na čas, pri ograničenju brzine od 130 kilomatara na čas.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter