Izvor: Tanjug
06.02.2023 u 15:58
0

DRŠKOM OD METLE TUKAO ĆERKU: Podignuta optužnica protiv muškarca iz Pančeva

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv B.K. iz Starčeva, kojom se tereti da je 10. maja prošle godine drskom od metle pretukao svoju maloletnu ćerku.

Tužilaštvo je predložilo da se osumnjičeni kazni po zakonu jer mu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici, za koje je zaprećena kazna zatvora do 10 godina, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

MISTERIOZNA SMRT U ZEMUNU: Na ulici pronađeno telo muškarca sa povredama na glavi

Tužilaštvo je predalo optužnicu Osnovnom sudu u Pančevu na potvrđivanje. Optužnicom B.K. se na teret stavlja da je tog dana u porodičnoj kući u Starčevu ugrozio spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje maloletne ćerke kada joj je drvenom drškom od metle zadavao udarce po rukama i nogama od kojih je oštećena zadobila lake telesne povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter