Izvor: kurir.rs
08.12.2023 u 11:21
0

„DŽABA UBICINA DOŽIVOTNA KAD NJE NEMA“: Potresna ispovest roditelja ubijene devojčice (2)

Miloš Nikolić iz okoline Vlasotinca osuđen je na doživotnu robiju zbog svirepog ubistva dvogodišnje devojčice u februaru u Zaječaru, kojoj je bio očuh.

Za ovu najvišu kaznu u srpskom pravosuđu, sudija Višeg suda u Zaječaru, Ljiljana Panić, u kratkom obrazloženju rekla je da je adekvatna za učinjeno delo.

– Imajući u vidu i sve okolnosti i težinu dela, naročito što je devojčica od prebijanja zadobila teške povrede po celom telu, od glave preko grudnog koša, slomljenih rebara, povređene jetre – rekla je Mihajlović.

MOGU DA UCENJUJU „JAKE KLIJENTE“: Evo zašto makroi koriste laptopove, iako mogu da ih razotkriju

Podsetila je da je optuženi Miloš Nikolić je 21. februara ove godine u iznajmljenom stanu u Zaječaru više puta po glavi i telu udarao dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i naneo je teške telesne povrede od kojih je ona nakon nekoliko sati preminula u Zaječarskoj bolnici – prenela je Mihajlović.

Veštačenje je tada utvrdilo da je sada osuđeni Miloš Nikolić bio u stanju, u lakog pijanstva, ali je bio svestan mogućih posledica prebijanja dvogodišnje devojčice.

Izricanju presude su prisustvovali samo majka, otac i deda ubijene devojčice koji su nam rekli da su zadovoljni presudom, iako ništa ne može vratiti život male Petre:

 Doživotna kazna, mislim da je zakon odradio svoje, ali to nama ništa ne vredi, deteta nema, pa nema, to je samo što se kaže pravda, da se zadovolji, da ne bi neko drugi isto prošao što smo prošli mi – rekla je Jelena Todorovska, majka ubijene devojčice.

– Ja sam zadovoljen, tako je i zaslužio, i to je to, nemam šta drugo da kažem – reči su oca Nemanje Vladulovića, oca ubijene devojčice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter