Izvor: Kurir.rs
01.02.2023 u 08:54
0

HODNIK JE BIO MRAČAN: Oštećena detaljno opisala kako izgleda studio u kom je pretrpela seksualno zlostavljanje od strane Mike Aleksića!

Oštećena M. Ć. na početku svog svedočenja rekla je da ostaje pri svom ranijem iskazu.

U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume i reditelju koji je optužen da je polaznice svog dramskog studija „Stvar srca“ seksualno uznemiravao i silovao.

„DODIRIVAO ME JE PO TELU, UŽIVAO JE U TOME:“ Aleksić uputio odgovor: „Oštećena ne opisuje šta joj se dogodilo, već scenu iz filma!“

Oštećena M. Ć. na početku svog svedočenja rekla je da ostaje pri svom ranijem iskazu.

– Ostajem pri svemu što sam rekla, ali želim da napomenem da se osećam veoma poniženo – rekla je ona na početku, a zatim dodala da je u studio „Stvar srca“ koju je držao okrivljeni Mika Aleksić došla kao dete.

– Za studio sam čula kad sam imala 6 ili 7 godina i to od kume mojih roditelja koja je svoju decu poslala kod Mike i školu. Tada mi je napomenula da se ne čudim ako se Aleksić bude ponašao čudno, jer ima svoja neka pravila i da je veoma strog, jer je on takav. Nakon audicije koju sam prošla zajedno sa još jednom devojčicom ostala sam u Mikinoj školi narednih 11 godina – rekla je oštećena.

Ona je dodala i da je tada glumu doživljavala kao igru, a kasnije je, kad je bila treći rezred srednje škole, odlučila da se posveti režiji, a ne glumi.

– Ja mogu i magarca da upišem na FDU, to je Mikina čuvena rečenica za nas koji smo hteli da se upišemo na fakultet – rekla je svedok oštećena M. Ć.

Nakon niza pitanja branioca Mike Aleksića oštećenoj, sudija mu je izrekao dve opomene, jer je smatrao da pitanja koja postavlja nisu adekvatna i konkretno postavljena pa se branilac na svako od njih bunio sa nizom komentara, pa je u jednom trenutku atmosfera dovela do ključanja i povišenog tona.

Oštećena je detaljno opisala kako izgleda studio u kom je pretrpela seksualno zlostavljanje od strane Mike Aleksića.

– Hodnik u kom se meni sve desilo bio je mračan jer svetlo verovatno nije radilo – rekla je M. Ć. nakon čega je suđenje prekinuto i biće nastavljeno 3. marta kada se očekuje da ona detaljno opiše užase kroz koje je prošla.

Takođe, za taj termin određeno je i da treća Oštećena I. V. bude saslušana.

Podsetimo, pre nje Aleksić se suočio, oči u oči, sa oštećenom N. V. kojoj je postavljao pitanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter