Izvor: Alo.rs
29.01.2023 u 13:07
0

KRAĐA NA MIRIJEVSKOM BRDU: Mladić bez srama ukrao bicikl

Na snimku sa sigurnosnih kamera, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se mlađi muškarac koji laganim korakom iznosi tuđi dvotočkaš iz zgrade na Mirijevskom brdu.

Snimak koji je sinoć objavljen na Instagram stranici svedoči drskoj krađi dvotočkaša – bicikla.

Mesto radnje, zgrada na Mirijevskom brdu, ulica Roda broj 12.

JURIO AUTOPUTEM PREKO 250 NA SAT: Vozač „audija A6“ u sumanutoj vožnji pod dejstvom alkohola

Naime, na video snimku se vidi mlađi muškarac, u tridesetim godinama kako bez imalo straha i oklevanja, laganim korakom vrši krivično delo. Verovatno je prevideo postojanje video nadzora u ovoj stambenoj zgradi i da će njegova pljačka ipak ostati zabeležena video zapisom.

Sudeći prema snimku, otuđenje se dogodilo 28. januara ove godine, u 17 sati.

Komentari ogorčenih pratioca pomenute stranice na društvenoj mreži su se nizali.

“Izašao mirno iz zgrade kao da je njegov bicikl“, napisala je jedna devojka.

“Na bilbord slika i napisati LOPOV. Bruka živi doveka!“, dodao je još jedan pratilac,vidno iznerviran lupeštvom koji je ovaj kradljivac uspešno izveo.

Ovim putem apelujemo, da ukoliko prepoznajete ovog momka sa video snimka, svoja saznanja o njegovom identitetu javite MUP-u na telefon 192.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter