Izvor:
28.03.2017 u 16:31
0

Mafijaški obračun u Kruševcu: OVOM ČOVEKU SU ISPALILI HITAC U VRAT!

Nepoznata osoba ranila je prekjuče oko 18 sati Bratislava Stevovića (43) iz Kruševca, kod parka Kosturnica.

Stevović je teško ranjen u vrat i prebačen je u Klinički centar u Nišu. Napad na Stevovića dogodio se u neposrednoj blizini prostorija boks kluba „14. Oktobar”.

Stevović bi trebalo da bude operisan na Klinici za neurohirurgiju u Nišu jer se metak koji ga je pogodio zaustavio u pršljenu.

– Pacijent trenutno nije životno ugrožen, ali je lokacija takva da može da bude dok ne završimo lečenje. Radimo neka ispitivanja da pripremimo operaciju vađenja metka iz kičmenog stuba. Metak je pogodio direktno prvi vratni pršljen. Kada spadnu otoci, moramo da mu dajemo antibiotike, a za dan ili dva ući će u program operacije. Nije urgentna operacija, nego moramo dobro da isplaniramo tu intervenciju, s obzirom na lokaciju povrede – rekao je dr Stojanović za „Alo!”.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stevović je upucan dok se nalazio u svom automobilu. Njemu je nepoznati muškarac prišao sa strane i ispalio jedan hitac u pravcu njegove glave, a potom pobegao u nepoznatom pravcu.

Bratislav Stevović, kao i njegov stariji brat Saša Stevović (45), sredinom 90-ih godina važili su za žestoke momke.

Na braću Stevović je pucano u nekoliko navrata, a jednom im je u dvorište porodične kuće, u naselju Lazarica, bačena bomba. Poslednjih godina braća Stevović nisu bila u žiži javnosti. Često su išli na boks mečeve jer je Bratislavov sin aktivan bokser.

ALO

FOTO: privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter