Izvor: Kurir.rs
24.10.2023 u 07:33
0

MAJKA UROŠA BLAŽIĆA NAKON MASAKRA JURILA KOMŠIJE DA PRODA PLACEVE: Otac ubijenih brata i sestre otkriva kako su mu dosuli so na ranu

– Uroševa majka se nakon masakra raspitivala kod komšija da li neko želi da kupi njene voćnjake. Saša Panić, kojem je kako se opravdano sumnja Uroš Blažić (21) u svom krvavom pohodu, 4. maja ove godine, ubio sina i ćerku.

Nesrećni otac se od tada mučki bori za vazduh, tuga za njegovim anđelima ga, kako kaže, svakog dana sve jače guši.

Taj bol znaju samo on i njegova supruga Zorica, a majka monstruma, koji im je kao se opravdano sumnja mučki ubio ćerku Kristinu (19) i sina Milana (21), po svemu sudeći ne ume da pokaže ni saosećanje, a kamoli da pokuša da im pomogne.

Kako za naš list otkriva Saša Panić, ona je ubrzo nakon Uroševog krvavog pira po ulicama Malog Orašja i Dubone, kada je u nasumičnoj pucnjavi kao se opravdano sumnja ubio devetoro mladih, nudila na prodaju porodične placeve.

– Blažići imaju nekoliko placeva na kojima gaje voće. Nakon što su monstrum i njegov otac uhapšeni, a Urošev brat se odselio, nema ko da brine o tim zasadima, to propada. Majka Uroša Blažića je brže bolje pokušala to da rasproda. To sam slučajno saznao od prijatelja, koji mi je rekao: „Zamisli ko me je zvao… Uroševa majka! Pitala me je da li želim da kupim njene voćnjake, a ja sam je odmah presekao!“. Odbrusio sam joj: „Nemoj nikada više da si okrenula ovaj broj!“. Nije ni stigla da mu kaže cenu, jer je to odbio sa zgražavanjem. Niko nije lud da kupi išta od njih – ističe Panić.

Meštani Dubone ranije su svedočili da Blažići imaju oko 100 hektara njiva, šest traktora i drugih priključnih mašina, kao i da su o tome najviše računa vodili Uroš i njegov rođeni brat Marko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter