Izvor: BS HAPPY/INFORMER
27.12.2023 u 08:52
0

TEŠKA NESREĆA U VETERNIKU: Motociklista stradao tuđom krivicom (FOTO)

Maloletnik I.N (16) poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Veterniku kada je pokušao da izbegne automobil i tom prilikom sleteo sa puta. Motocikl je udario u ogradu, a tinejdžer je od zadobijenih povreda ubrzo poreminuo.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 22 sata u Ulici kralja Petra Prvog u Veteniku.

– Sumnja se da vozač automobila nije stao na znak „stop“ te je tinejdžer na motociklu izbegavajući vozilo sleteo sa puta i udario u ogradu. Pretpostavlja se da je prilikom udara slomio vrat te je premino ubrzo nakon nezgode. Lekari hitne pomoći pokušavali su da ga reanimiraju na putu do bolnice, ali nažalost nisu uspeli – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema takođe nezvaničnim informacijama tinejdžer je imao probnu dozvolu.

TEŽAK UDES KOD ŠAPCA: U direktnom sudaru poginuo muškarac (70)

Telo tinejdžera prevezeno je na obdukciju, a policija je obavila uviđaj kojim će tačno biti utrvrđeno kako se nezgoda dogodila i ko je odgovoran za nju. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter