Izvor: Kurir.rs/Srpskainfo
17.08.2023 u 18:25
0

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NASILJA NAD ŽENOM U SARAJEVU PARALISAO SVE: Muškarac pretukao devojku pored policijske stanice (VIDEO)

Pored policijske stanice u sarajevskom naselju Ilidža desio se stravičan incident koji je snimio jedan od stanara obližnje zgrade.

Naime, posle kraće svađe, jedan muškarac je počeo da udara devojku. Prvo joj je udario veoma jak šamar, od kog je pala na beton, a potom je nastavio da je udara.

„Poštovani, šaljem vam uznemirujuće snimke kako čovek tuče ženu 50 metara od policijske stanice Ilidža. Žena je poznata kao neko ko pravi ‘probleme’, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje niti bilo ko ima pravo da tuče nekoga ovako krvnički“, navedeno je u poruci.

„Postoje nadležne institucije koje su se mogle pozvati na ovaj slučaj. Ne znam šta je prethodilo čitavoj ovoj situaciji, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje!“, dodaje se u poruci.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter