Izvor: Kurir.rs
18.10.2023 u 09:09
0

NAJNOVIJA VEST: Danas optužnica protiv masovnog ubice iz Mladenovca

Kako mediji saznaju danas bi Više javno tužilaštvo u Smederevu trebalo da podigne optužnicu protiv osumnjičenog U. B. (21) iz Dubone kod Mladenovca koji je 4. maja ubio devetoro mladih u selima kod Mladenovca i Smedereva, dok je njih 13 ranio.

„METAK ME UDARIO U GRUDI, VIDIM DA IDE KRV“ Ispovest mladića kog je ranio Uroš Blažić – ubica mu rekao JEZIVU STVAR, pa zapucao

– Danas bi trebalo da se podigne optužnica protiv osumnjičenog za najteže krivično delo – kaže izvor.

Podsetimo, osumnjičeni U. B. za koga se sumnja da je 4.maja počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje u svom krvavom piru ubio je devetoro svojih vršnjaka, dok je njih 13 ranjeno. Kobne večeri U. B. je prvo otišao u smederevsko selo Malo Orašje gde je kod spomenika izašao iz kola u rafalnom paljbom ubio šestoro mladića i nekoliko njih ranio. Svoj krvavi pohod nastavlja u svojoj rodnoj Duboni gde se parkirao preko puta škole i rafalnom paljbom ubio troje mladih koji su sedeli na klupi. Nakon zločina beži zemljanim putem ka selu Šepšina odakle je i krenuo u masakr, ali su mu se kola pokvarila pa je jedan deo prošao peške.

– Ušao je u garažu od jednih meštana i ukrao im kola kojima se odvezao da naplatne rampe Mali Požarevac gde je upao u taksi vozilo u kom je bila putnica – podseća izvor i dodaje da je tada od taksiste tražio da ga odveze do sela nadomak Kragujevca gde se sve do jutra skrivao u kokošinjcu svog ujaka.

– Detaljnom istragom Višeg javnog tužilaštva u Smederevu pored U. B. uhapšeni su i njegov otac R. B., ujak G. G. i njegov brat B. G.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter