Izvor: blic
19.04.2024 u 23:51
0

NAJNOVIJI DETALJI: Sumnja se da je ovo uzrok smrti kontoverznog biznismena

Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica teške bolesti, s kojom se dugo borio. ali kako pišu mediji kontroverzni Crnogorski biznismen preminuo je od posledica moždanog udara

Mićunović je preminuo u Budvi gde je provodio poslednje dane svog života.

CRNOGORSKI biznismen Brano Mićunović je preminuo, potvrđeno je „Novosti“, a kako saznajemo juče je dobio moždani udar

Brano Mićunović je već duže vreme imao zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji, pišu Novosti. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je dovelo do tragičnog ishoda, i ni lekari koji su specijalno došli iz Beograda nisu uspeli uz sve napore da ga spasu. Brano Mićunović ostaće upamćen kao kontroverzni biznismen.

Brano Mićunović imao je prilično bogatu biografiju. Imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali se najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom, što je on više puta demantovao.

Sredinom novembra prošle godine, Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele su sankcije njemu i Miodragu Daki Davidoviću, zbog, kako je navedeno, povezanosti sa kriminalom i zlonamjernim uticajem Rusije u regionu. To podrazumeva blokadu njihove kompletne imovine u Americi ili one koju kontrolišu njima bliske osobe u toj državi.

Optuživan za ubistvo

U obrazloženju odluke, navodi se da je Brano Mićunović decenijama vodeća figura u organizovanom kriminalu u Crnoj Gori, što se datira još od vremena bivše Jugoslavije.

Brano Mićunović je bio je optužen za ubistvo sugrađanina Radovana Kovačevića u oktobru 2000. godine, ali je 2007. godine pravosnažno oslobođen optužbe, jer ga niko od onih sa mesta događaja nije identifikovao kao osobu koja je pucala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter