Izvor: blic.rs
08.01.2024 u 12:35
0

NEOČEKIVANI OBRT TRAGEDIJE: Evo kako je umro vozač koji se zakucao u stub kod Gazele

Vozač (46) koji je umro u automobilu koji se zakucao u stub na uključenju za most Gazela, kako se sumnja preminuo je tokom vožnje od srčanog udara, pokazuju prvi podaci iz istrage nesreće.

Kako se nezvanično saznaje, prvi podaci pokazuju da postoji mogućnost da je vozač preminuo tokom vožnje i da je zato izleteo sa puta i udario u zid.

MISTERIJA PODZEMLJA: Kako radi Balkanski kartel, koja je uloga žena, kako ŠVERCUJU kokain…

– Na odbukciji tela biće utvrđen uzrok smrti. Ako obdukcija pokaže da je čovek preminuo pre nego što je automobil izleteo sa kolovoza i udario u zid, ova slučaj se neće voditi kao saobraćajna nesreća – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća se dogodila u Ulici Jurija Gagarina malo pre Gazele.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter