Izvor: Politika
07.04.2022 u 17:08
0

OTKLANJANJE FORMALNIH NEDOSTATAKA Sud vratio tužilaštvu optužnicu protiv Džonića za ubistvo tročlane porodice Đokić!

Viši sud u Nišu vratio je tužilaštvu optužnicu protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

Optužnica je vraćena radi otklanjanja formalnih nedostataka, objavljeno je na sajtu suda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na predlogu tužilaštva, Goranu i Stefanu Džoniću produžen je pritvor za još 30 dana.

Goran Džonić je optužen za teško ubistvo, a njegov sin da mu je u tome pomogao, rečeno je Tanjugu u niškom tužilaštvu. Obojica su optužena i za krivično delo nedozvoljeno nošenje oružja. Za ova dela preti im doživotni zatvor.

Optužnica je bila predata sudu na potvrđivanje. Goran i Stefan Džonić se terete za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora pre mesec dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter