Izvor: Kurir. rs
23.09.2023 u 13:40
0

OVO JE UHAPŠENI RAZBOJNIK IZ TEMERINA: Nekoliko dana pre pljačke objavio zastrašujuću fotografiju, evo šta ga je odalo (FOTO)

Pljačkaš iz Temerina Z. P. uhapšen je danas s još jednim muškarcem pod sumnjom da su na motoru opljačkali menjačnicu u Temerinu.

Nekoliko dana pre pljačke objavio je na Instagram fotografiju na kojoj je u istoj odeći kao tokom pljačke, u ruci drži automatsku pušku.

Inače, na snimku nadzornih kamera se vide dvojica naoružanih i maskiranih pljačkaša na motoru, od kojih jedan ulazi u menjačnicu, a sa sobom nosi „automat“.

NEVEROVATNO: Par dana pre pljačke menjačnice u Temerinu napravili su jednu glupu grešku, i tako se sami otkrili policiji

Pljačka se dogodila u centru Temerina. Potom se na snimku vidi kako radnice izlaze iz menjačnice, a onda i pljačkaš sa mitraljezom, koji seda na motor, posle čega razbojnici beže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bora Novaković (@bora.ns)

Srećom, nije bilo žrtava niti povređenih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter