Izvor: BSC Happy
27.01.2024 u 08:29
0

PLAMEN GUTAO BOLNICU NA ZLATIBORU: KRVAVA BORBA VATROGASACA završena uspešno VIDEO

U trenutku kada je sinoć oko 23.30 sati izbio požar u Specijalnoj bolnici za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizma “Čigota“ na Zlatiboru u ovoj ustanovi je bilo i tridesetak dece kao i veći broj pacijenata od kojih su pojedini nepokretni, ali i zaposleni.

Kako je Aleksandara Simić, direktor „Čigote“ izjavio u trenutku izbijanja požara na petom spratu ove ustanove u kojoj je u tom trentuku bilo oko 100 osoba.

– Oko 23.30 obavešten sam o požaru na petom spratu i odmah se krenulo sa sa evakuacijom pacijenata i spuštanjem na niže spratove. Bilo je i tridesetak dece. U Institutu je bilo oko 100 ljudi, oko 30-oro dece, i više nepokretnih pacijenata, kao i radnici treće smene, kako zadravstveni radnici tako i nemedicinska služba obezbeđenja – rekao je Simić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter