Izvor: Kurir.rs
15.05.2023 u 12:54
1

Preminula devojčica koja je RANJENA U MASAKRU na Vračaru posle 12 DANA BORBE: Deseta žrtva dečaka ubice

Deseta žrtva koju je usmrtio K.K.

Devojčica A. A, koja je bila teško povređena u masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu, preminula je posla 12 dana borbe za život.

Ona je 10. žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji dečak 3. maja u ovoj školi, koji je ubio devetoro učenika i čuvara.

Nesrećna devojčica umrla je u UDK „Tiršova“, a imala je teške povrede glave. I pored nadljudskih napora lekara, devojčica je podlegla povredama.

Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je povređena učenica OŠ „Vladislav Ribnikar“ preminula.

Pacijentkinja koja je s teškim povredama glave opasnim po život zadobijenim prilikom pucnjave u OŠ „Vladislav Ribnikar“ bila zbrinuta u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros i pored hitne hirurške intervencije i svih preduzetih mera intenzivnog lečenja.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskreno saučešće porodici nastradale devojčice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Preminula devojčica koja je RANJENA U MASAKRU na Vračaru posle 12 DANA BORBE: Deseta žrtva dečaka ubice”

  1. Kakav komentar na to desavanje. To ljudski mozak ne može da pojmi.
    Sudbina i imena tih djecaka i dvevojcica koji su nastradali od tog malog-velikog ludaka treba da se nadju u novoj KRVAVOJ BAJKI.
    Slava tim malim anđelim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter