Izvor: informer.rs
06.12.2023 u 16:24
0

RAZVRATNIK PIPKAO GOLU DECU U VRTIĆU: Sramno mala kazna mu sleduje

Optužnica protiv pedagoškog asistenta I. O. (26) iz Bogojeva, osumnjičenog za seksualno zlostavljanje mališana iz PU "Poletarac" u Odžacima, potvrđena je nepravosnažnim rešenjem vanpretresnog veća Višeg suda u Somboru.

Protiv I. O. je somborsko Više tužilaštvo podiglo optužnicu 27. oktobra zbog sumnje da je u šest navrata obljubio decu zloupotrebom položaja, zbog 28 nedozvoljenih polnih radnji, kao i iskorišćavanja maloletnika za pornografiju.

Podsetimo, javnost je za nečasne radnje pedagoškog asistenta saznala kada je jedan četvorogodišnjak roditeljima ispričao kako ga je on u vrtiću fotografisao nagog, nakon čega su oni odlučili da provere detetove navode.

„ŠOKEROM ME KAZNILI“: Plaćeni ubica tvrdi da je žrtva policajaca

Posle razgovora sa psihologom, utvrđeno je da je mališanov iskaz verodostojan te je slučaj prijavljen policiji, a I. O. je uhapšen 6. maja i od tada se nalazi iza rešetaka.

Sumnja se da je I. O. seksualno iskorišćavao decu u vrtiću od leta 2022. do 4. maja 2023. U pitanju su mališani rođeni 2017., 2018., 2019. i 2020. godine. On ih je slikao nage kada bi ostajao sam sa njima, a brojne takve fotografije kasnije su pronađene u njegovom telefonu.

Navodno ih je tom prilikom i dodirivao po intimnim delovima tela, govoreći im da to nikome ne pričaju, jer je to „njihova tajna“! Zaprećena kazna za ovo delo je od pet do 12 godina zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter