Izvor: Novosti
16.11.2021 u 16:31
0

SASLUŠANA SUPRUGA GORANA DŽONIĆA: Njena izjava izazvala reakciju branioca braće Milošević

U Višem  javnom tužilaštvu u Nišu danas je saslušana supruga Gorana Džonića, Suzana Džonić.

PROČITAJTE JOŠ:SOMBOR: Iz kuća meštana ukrao više od 500.000 dinara i 10 golubova

Suzana je pred Tužilaštvom izjavila da ništa čudno nije primetila u ponašanju Gorana Džonića u vreme kada je izvršen svirepi zločin nad porodicom Đokić. 

Suzana Džonić je pred tužilaštvom iznela i neke detalje koji se tiču Džonićevog ponašanja nakon ubistva, koji se kose sa onim što je do sada rekao osumnjičeni Goran. 

Naime, njihovi iskazi nisu se poklopili ni po pitanju toga da li je Suzana znala za Goranov pištolj, kao ni u tome na koji način je Džonić sakupljao novac za vraćanje dugova. 

PROČITAJTE JOŠ: VOZAČ KOJI JE USMRTO UČITELJICU IDE U PRITVOR

Suzana Džonić je istakla kako ne poznaje braću Milošević i kako ih nikada nije videla. 

Branioci braće Milošević uložiće prigovor na ispitivanje svedoka, to jest Suzane Džonić, jer smatraju da je prilikom saslušanja bila pristrasna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter