Izvor: Informer
11.02.2024 u 12:31
0

SILOVAO ĆERKU U PORODIČNOJ KUĆI: Produžen pritvor ocu monstrumu

Više državno tužilaštvo u Podgorici pokrenulo je istragu protiv B.H, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao kćerku!

Lisice na ruke stavljene su mu krajem decembra prošle godine i od tada se nalazi u pritvoru.

Na teret mu je stavljeno da je učinio produženo krivično delo silovanje, i to od aprila do 21. decembra 2023. godine, u porodičnoj kući svojih roditelja, kao i u svojoj porodičnoj kući.

U spisima predmeta našli su se i nalazi psihologa i medicinskog osoblja koje je radilo na oporavku djevojke. Oni su svedočili o njenom lošem stanju. Kako su ocenili, dijagnostifikovani su simptomi koji pokazuju da je visokotraumatizovana i da je žrtva seksualnog nasilja.

Osumnjičeni se nalazi u istražnom zatvoru od kraja decembra, a nakon isteka jednomesečnog pritvora, Viši sud u Podgorici produžio mu je boravak iza rešetaka za još dva meseca. Na tu odluku žalio se branilac okrivljenog. Apelacioni sud odbacio je žalbu kao neosnovanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter