Izvor:
04.10.2016 u 20:07
0

SMEDEREVAC PAO ZBOG DROGE: Pesnik dilovao marihuanu

Velimir Siljanoski (35) je od decembra 2015. do aprila 2016. godine u Beogradu i Smederevu kupovao drogu namenjenu preprodaji. Viši sud u Smederevu kaznio je Velimira Siljanoskog sa četiri godine i tri meseca jer je od decembra 2015. do aprila 2016. godine u Beogradu i Smederevu kupovao drogu namenjenu preprodaji.

Na pitanje predsednika sudskog veća, sudije Dragoslava Milanovića, čime se bavi, Siljanoski je odgovorio da je pesnik i da ima "napisanih 7.000 pesama", o kojima visoko mišljenje ima jedan "svetski poznati" pesnik iz Smedereva.

Po optužnici, Siljanoski je 7. aprila ove godine u Beogradu kupio "amfetamin spid" koji je držao u kući spreman za prodaju, što mu je policija oduzela dan kasnije.

Pošto je Siljanoski u više navrata prodavao drogu, Viši sud mu je ukinuo uslovnu kaznu iz januara ove godine, te mu, uz poslednje delo, izrekao jedinstvenu kaznu od četiri godine i tri meseca zatvora.

U kaznu je uračunato vreme provedeno u pritvoru od 8. aprila, a sud mu je pritvor produžio do upućenja u zavod na izdržavanje kazne.

Tanjug
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter