Izvor: HAPPYBSC/PROKUPLJE PRESS
29.12.2023 u 09:18
0

STRAVIČAN SLUČAJ U ŽITORAĐI: Upao u kuću starice, silovao je, večerao, a onda je opljačkao i pobegao

Na predlog Višeg tužilaštva u Prokuplju, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana Z. M. (34) iz okoline Žitorađe, zbog produženog dela silovanje i zbog krađe. On je tokom noći, 27. decembra ove godine više puta silovao staricu kojoj je upao u kuću.

Osumnjičeni je tokom noći razbio prozor i kroz njega užao u kuću u koju sama živi osamdesetogodišnja žena. Prvo je udario, a zatim silovao. Tu nije stao, već je seo za sto, jeo, odmarao, zatim je opet silovao. Na kraju je uzeo sav novac koji je starica imala. Reč je o sitnim parama i otišao.

TA HLADNOĆA PORODICE JE NEŠTO NEVEROVATNO: Majka ubijenog dečaka u

Nesrećna žena je uspela da dođe do telefona, pa je tokom noći prijavila šta se dogodilo

Zadržana je u bolnici radi provere zdravstvenog stanja,  potvrđeno je da je imala povrede i po licu, glavi i telu. Na svoju inicijativu, puštena je kući.

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen, te mu je nakon saslužanja u Višem javnom tužilaštvu, određen pritvor do trideset dana.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o višestrukom povratniku u vršenju krivičnih dela.

Letos je drugo lice, takođe iz žitorađskog kraja u dva navrata izvršio isto krivično delo, odnosno silovanje lica koje ne može samostalno da se stara i pokušaj silovanja i u toku je potupak pred sudom. Za sada su izrečene prvostepene presude tom licu, za oba dela ukupno 18 godina zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter