Izvor: Kurir.rs
11.01.2023 u 10:19
0

„STRIKOVA LEPOTICE, PRERANO UBRANI CVETE“: Stric ubijene Ivane oglasio se potresnim rečima uoči njenog rođendana!

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je Albanac iz Crne Gore, ubica.

Ivana K., studentkinja koja je krajem prošle godine ubijena na Zvezdari, juče bi proslavila 27. rođendan, a tim povodom potresnom porukom, oglasio se i njen stric.

DEVOJKA KOJA JE NAĐENA MRTVA U STANU NA ZVEZDARI JE UBIJENA: Pokreće se istraga!

„Strikova lepotica danas bi napunila 27. godina, prerano ubrani cvete! Onaj ko ti je tako mladoj život uze gubale ga naše gorke suze. Nadam se da si sada na mnogo lepšem i boljem mestu. Neka te gospod nastani u rajsko naselje, a tvojoj napaćenoj duši podari večni mir, večnaja pamjat“, napisao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter