Izvor: Kurir.rs
26.07.2023 u 12:52
0

SUKOB MIGRANATA ZA PREVLAST, JEDNO LICE USMRĆENO! Meštani se žale, čuju zlokobne zvukove usred noći

Pre dve noći se dogodila pucnjava u Hajdukovu, tačnije na jednom delu periferije na kojoj počinje šumski pojas. Svakako, na tom delu postoje kuće i meštani.

Od zvaničnih informacija imamo da je oko 21 čas došlo do pucnjave, odnosno do sukoba dve migrantske grupe.

Kada je policija primila poziv i izašla na teren zatekli su jedno beživotno telo pokraj kojeg se nalazila povređena osoba. Preživela, odnosno povređena osoba je sunarodnik usmrćenog Afganistanca.

Kasnije je policija dobila informaciju da je još jedno lice primljeno u subotičku bolnicu i da mu se ukazuje pomoć.

Situacija nije naivna, juče je Kurir televizija obavila razgovor sa meštanima koji su rekli da se ovakvi stvari dešavaju i da postoji snimak na društvenim mrežama da se noćas dogodilo nešto poput eksploziije. Takođe kažu da je bilo i manjih rafalnih paljbi.

Sukobi migranata se dešavaju usled akcije prikupljanja istih. Ne možemo sa sigurnošću da kažemo zbog čega se sukobljavaju, ali pretposavlja se da je u pitanju vlast u ovom delu šumskog pojasa. To je okršaj među bandama koje se bore za svoje krijumčarsko mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter