Izvor: Tanjug
21.07.2022 u 15:50
0

UHAPŠENI ZBOG PREVARE I PRANJA NOVCA M.P. (37) i M.O. (30) se sumnjiče da su oštetili preduzeće za 67.324.000 dinara!

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su M. P. (37), angažovanog u dva privredna društva i M. O. (30) odgovorno lice privrednog društva „Network constructs team“, zbog sumnje da su u saizvršilaštvu počinili prevaru u obavljanju privredne delatnosti i pranje novca.

Oni se terete da su od privrednih društava, u kojima je M. P. bio angažovan kao IT menadžer, primili avansnu uplatu na račun “Network constructs team“, u ukupnom iznosu od 67.324.000 dinara, za računarsku opremu, licence i usluge koje nikada nisu isporučili kupcima, oštetivši ih za navedeni iznos, saopštio je MUP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Novac je, potom, transferisan na lični račun M. P., koji je, u nameri da prikrije nezakonito poreklo imovine, deo tog novca, u iznosu od 311.425 evra, uložio u kupovinu dva stana i dva parking mesta.

PORODIČNE TRAGEDIJE SE SAMO NIŽU: Poginuo otac pilota Nebojše Drajića koji je stradao u helikopterskoj nesreći kod Surčina!

Osumnjičeni se terete da su u saizvršilaštvu izvršili krivična dela prevaru u obavljanju privredne delatnosti i pranje novca zbog čega im je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter