Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS/KURIR.RS
16.01.2024 u 12:59
0

VELIKA TUGA! Ovo je Nikola (18) koji je poginuo u fabrici „Trajal“, porodica van sebe

Nikola Rašković (18) iz okoline Kruševca poginuo je eksploziji u fabrici "Trajal".

Članovi porodice Rašković zanemeli su od bola zbog velike tragedije koja ih je zadesila, a vest o nesreći potvrdila je Nikolina baka, vidno potresena celom situacijom.

– Moj unuk je stradao, duša bakina, nemam snage da pričam – kroz jecaje jedva je izustila žena.

Mladić je imao 18 godina, a od posledica eksplozije stradao je na licu mesta, dok su povređeni radnici hitno prevezeni u Opštu bolnicu u Кruševcu.

Nikola nije jedino dete u porodici, imao je i brata koji je malo stariji od nesrećnog mladića, a komšije ove porodice još uvek su u šoku zbog ovoga što se dogodilo.

BSC HAPPY SAZNAJE: Povređeni u eksploziji zbrinuti na hirurgiji, o stepenu povreda bolnica će se oglasiti kasnije

– Strašno, šta drugo da kažem, ne daj Bože nikome. Oni žive dve kuće od nas, dva sina su imali, sad ostali bez jednog. Svi smo u šoku, celo jutro ne možemo da poverujemo da je to naš Nikola – ukratko je ispričala komšinica ove porodice.

Nikolina majka je van sebe od bola.

– Sinoć sam ga poslednji put videla. Nije mi ništa rekao, već se samo pozdravio i izašao. Takvo dete se ne viđa dva puta. Bio je požrtvovan, spreman da svakom pomogne i da ga sasluša. Ja sam sada kod kuće, a muž i stariji sin su ispred fabrike i čekaju druge informacije o tome šta se desilo našem Nidži – jedva je kroz suze izustila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter