Izvor: Happybsc
14.10.2023 u 00:27
0

VELIKI POŽAR NA MILJAKOVCU: Goreo sprat zgrade, veliki broj vatrogasaca na terenu (FOTO)

Večeras oko 23 sata u ulici Stevana Opačića broj 36 na Miljakovcu, izbio je veliki požar, naše ekipe na terenu zabeležile su da je goreo stan na poslednjem spartu zgrade.

Brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan i izbegnuta je veća tragedija, na terenu  senalazi veliki broj vatrogasnih vozila, i prema prvim informacijama,  nije bilo žrtava, ali je pričinjena ozbiljna materijalna šteta.

MASAKR U FRUŠKOGORSKOJ SE NE ZABORAVLJA: Krvnički je ubio TROJE zbog 460 maraka i 150 dolara! (VIDEO)
happybsc

Kako ekipa portala Happybsc nezvanično saznaje, požar je izbio u stanu na poslednjem spratu zgarde  u kome živi starija žena sa svojim sinom, a kao mogući uzrok  navode se dotrajale instalacije u stanu.

happybsc

Prisutan je i veliki broj građana koji kažu da je vlasnica uznemirana, ali prema njenim rečima ništa nije ukazivalo na mogućnost izbijanja vatre ovolikih razmera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter